2009. december 15., kedd

Köszöntő

Kedves Fák!
Kedves Növénybarátok!

Ezt a blogot értetek hoztam létre. Rólatok Fákról szeretnék írni, azoknak az embereknek, akik annyira aggódnak sorsotok felől mint jómagam. Abban reménykedem, hogy soraim elolvassák a természetszeretők, és a sorok írása, valamint olvasása közben keletkeztt gondolataim, gondolataink eljutnak hozzátok, amiből megérzitek, hogy nagyon fontosak vagytok itt a Földön.
Szeretném bemutatni mindennapjaitokat, életeteket, érzéseiteket, gondolkodásotokat. Mivel az emberekkel szavakat öltve nem tudtok kommunikálni, viszont más módon az arra fogékony emberekkel kapcsolatot tudtok teremteni, ezért néhány bejegyzésem szubjektív, sokak számára megmosolygató lesz. Többségében azonban próbálok olyan területen mozogni, ami az irántatok érdeklődők számára elfogadható és tanulságos lesz.
Cikkeim és tanácsaim alapja korábbi tanulmányaim során megszerzett ismereteim, amit sok-sok éves gyakorlati tapasztalataimmal egészítettem már ki. Törekszem az alaposságra, nem engedek a szakmaiságból, igérem, hogy mindig válaszolok, és írok, de nem garantálom, hogy nap, mint nap itt leszek.
Remélem idővel olyan információ halom gyűlik itt össze, a fákról hogy minden ide látogató hasznos tudás birtokosa lehet.
Bízom abban is, hogy soraimmal hozzá tudok járulni fáink védelméhez.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése